Sessies & Lessen.

Je wilt meer in balans komen, maar het moeilijkste is het consequent tijd nemen voor jezelf en het vasthouden van de balans en innerlijke rust in je dagelijkse leven. Met de sessies van Rijk van ZijnTM word je doorlopend gesteund, geïnspireerd en begeleid om de balans in je leven te verkrijgen en te behouden.


Privé sessies

Privé sessies kunnen eenmalig of doorlopend gevolgd worden. Je kunt bij ons terecht voor de behandeling van persoonlijke vraagstukken of belemmeringen, maar ook voor de begeleiding van een individueel ontwikkelingstraject. Tijdens de sessie werken we zeer gericht aan jouw ontwikkeling of aan de oplossing van jouw probleem. Privé sessies zijn voor zowel kinderen als volwassenen beschikbaar.

Vraag een privé sessie aan *

* Ontvang nu €10,- korting op je eerste sessie


Energie HealingTM

Naast groepslessen, workshops en Privé Sessies zijn wij ook gespecialiseerd in het werken met energie. Dit hebben we vorm gegeven in sessies die we 'Energie Healings' noemen. De Energie Healings zijn geschikt voor iedereen, of je nu wel of geen specifieke klachten hebt. Je kan bij ons terecht wanneer je op zoek bent naar ontspanning en het reinigen van je energie, maar ook wanneer je fysieke, geestelijke of energetische klachten hebt die je graag wilt aanpakken. De healings zijn een geweldige manier om blokkades op te heffen, ongewenste energie af te laten vloeien en om je eigen energie weer goed te laten stromen. Na een sessie voel je je ontspannen en als herboren.

Het is een manier van werken waarbij we onze handen gebruiken en ons helemaal afstemmen op jouw energie. Je kan je kleren gewoon aanhouden en naar keuze kan je tijdens de sessie zitten of liggen. De sessie wordt door Bonny of Shaula gegeven.

Vraag een Energie Healing sessie aan *

* Ontvang nu €10,- korting op je eerste sessie


ZijnsrijkTM

Ervaar meer balans en innerlijke rust. Krijg meer inzicht in jezelf en je energie. Bouw zelfvertrouwen op en maak meer contact met je gevoel. Vaste onderdelen van ZijnsrijkTM zijn (geleide) meditatie en beweging, energie educatie (chakra en aura leer) en het (door)ontwikkelen van creativiteit. Instap is mogelijk op ieder niveau. Het zelf ervaren vormt de essentie van ZijnsrijkTM. Na een sessie kun je gebruik maken van onze gezellige Zijnsruimte om na te praten. Bonny en Shaula zijn hier eveneens aanwezig voor het beantwoorden van vragen.

Meld je aan voor een proefles


MeditatierijkTM

Iedere week een uur helemaal voor jou. Wij bieden de sfeer, rust en begeleiding om door middel van meditatie en geleide meditatie helemaal tot jezelf te kunnen komen. Als afsluiting kun je gebruik maken van onze gezellige Zijnsruimte om van daaruit weer het dagelijkse leven in te stappen.

Meld je aan voor een proefles


KinderrijkTM

In KinderrijkTM vormen fantasie, creativiteit, energie educatie, beweging en ontspanning de basis. Aan de hand van diverse thema's leren we kinderen spelenderwijs beter om te gaan met hun eigen energie en die van hun omgeving. Ze onwikkelen hierdoor meer respect en begrip voor zichzelf en anderen. Daarnaast voelen ze zich gaandeweg sterker en gelukkiger met als doel zich beter staande te kunnen houden in deze drukke en veeleisende wereld.

Meld je aan voor een proefles


OntspanningsavondTM

Rijk van ZijnTM biedt voor iedereen die behoefte heeft aan ontspanning een 'break in the week'. Laat je door Bonny & Shaula begeleiden in ontspannings- en ademhalingsoefeningen. Laat je meenemen op avontuur in de geleide visualisatie met prachtige muziek. Uit jezelf in creativiteit en laat je daarna wegzakken in een ontspannen geleide meditatie. Na een kop thee ga je vervolgens weer helemaal ontspannen en bijgetankt richting huis!

Meld je aan

Weet je pas 3 uur van te voren dat je komt? Geen probleem, je kunt je per keer inschrijven. Bellen kan ook via 06-14020450.


Workshops

In de Rijk van ZijnTm Workshops worden thema's belicht die de persoonlijke groei stimuleren en specifieke interessegebieden verrijken. Denk hierbij aan de kracht van gedachten, intuïtief creëren, omgaan met hoogsensitiviteit, de kracht van edelstenen en bewust aarden. Workshops zijn doorgaans eenmalig, echter kunnen ook als aanvulling dienen op groepslessen. Kijk voor het aanbod en tijden ook op onze Facebook pagina.

Bekijk het programma